O gaşcă de bulgari încearcă să schimbe o roată. Clipul cu tentativa lor este viral pe internet - VIDEO

Momentele care urmează au stârnit hohote de râs printre internauţi.

O gaşcă de bulgari încearcă să schimbe o roată. Clipul cu tentativa lor este viral pe internet - VIDEO O gaşcă de bulgari încearcă să schimbe o roată. Clipul cu tentativa lor este viral pe internet - VIDEO

Dacă ieşi la grătar cu gaşca, iar maşina ta face pană, asigură-te că nu vei schimba roata aşa cum încearcă să facă cei din clipul de mai jos.

Unul dintre protagonişti nu ţine cont de faptul că maşina se află în pantă şi lasă roata jos, moment în care aceasta o ia la vale. 

Momentele care urmează au stârnit hohote de râs printre internauţi.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.