Opulenţă americană: Forgiato Fest 2013. VIDEO

Maşini americane, jante imense şi câteva fete îmbrăcate sumar. Cam aşa ar putea fi rezumat evenimentul Forgiato Fest 2013, care s-a desfăşurat în Miami, Statele Unite ale Americii.

Opulenţă americană: Forgiato Fest 2013. VIDEO Opulenţă americană: Forgiato Fest 2013. VIDEO

Miami. Locul în care lorzii drogurilor îşi fac de cap, iar toată lumea are pielea bronzată. A, da, tot aici s-a desfăşurat şi Forgiato Fest 2013, un eveniment la care au fost prezente maşini cu jante imense şi fete îmbrăcate sumar. Bine că a fost cineva acolo ca să facă poze şi să filmeze, să ne bucurăm şi noi de la distanţă.

Fotografiile pot fi găsite în galeria foto.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.