Până una-alta, noi abia aşteptăm să ne hârjonim cu ea...

E frumoasă, are caracter şi ascunde numai lucruri bune sub uniforma asta negru cu roşu.

Până una-alta, noi abia aşteptăm să ne hârjonim cu ea... Până una-alta, noi abia aşteptăm să ne hârjonim cu ea...

Nu este prima dată când auzi la noi de ea, însă, dacă citeşti de ceva vreme site-ul nostru, ştii foarte bine că ne este greu să ne abţinem atunci când vine vorba de bunăciuni. 

Uhm... aşa. Vorbeam despre Ford Fiesta Black / Red Edition, versiunea cu motor de 1,0 litri turbo, care dispune de 140 de cai-putere şi de o combinaţie cromatică deosebită pentru a te scoate în văzul lumii şi pentru a-ţi pune un zâmbet pe faţă. 

Compania lui Ford Fiesta Black Edition în această şedinţă foto este modelul ucrainean Agata Chrosniak. Despre ea nu putem să spunem altceva decât că este frumoasă-frumoasă.

Promitem o galerie foto în curând. Cu Fiesta, nu cu Agata.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.