PICTORIAL: Fosta Miss Tuning şi GT-R-ul de 600 CP!

Tu pe cine ai prefera dintre playmate-ul german şi supercarul japonez, Nissan GT-R, cu ai săi 600 CP?

PICTORIAL: Fosta Miss Tuning şi GT-R-ul de 600 CP! PICTORIAL: Fosta Miss Tuning şi GT-R-ul de 600 CP!

Cel mai recent pictorial îi are ca protagonişti pe fosta Miss Tuning, Silvia Hauten, şi supercarul nipon, Nissan GT-R. Cel din urmă a trecut prin garajul specialiştilor germani de la CoverEFX, unde bolidul japonez a suferit câteva "operaţii" din care a rezultat o putere de 596 CP şi un cuplu maxim de 751 Nm. Rezultatele obţinute sunt datorate unui soft de control al motorului mult îmbunătăţit şi a instalării unui nou sistem de evacuare sport.

Pentru utilizarea zilnică, bestia poate fi îmblânzită prin apăsarea unui singur buton poziţionat pe volan, astfel încât performanţele sunt reduse la cele standard, de serie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.