Hot  Pictorial: Sorina şi Luminiţa

Româniii sunt în căutarea luminiţei....cea de la capătul tunelului. Sorina a găsit-o într-un pictorial incendiar pentru ProMotor.

Pictorial: Sorina şi Luminiţa Pictorial: Sorina şi Luminiţa

Sorina şi Luminiţa sunt două superbe exemplare care aduc soarele pe strada fiecărui bărbat. Luminiţa este rodul rebelilor de la Daytona Twins, o gaşcă de nebuni care vor să impună în România cultura americană a motocicletelor custom made. Cu ceva experienţă în domeniu aceşti magnifici în ale mecanicii pe două roţi nu se află la prima ispravă de acest gen şi ţintesc spre a deveni un nume regional în materie.

Nu ştim rodul cui este Sorina, însă frizează perfecţiunea şi reprezintă perechea ideală pentru superba motocicletă. Cele două au mai multe în comun, ambele au nume cu rezonanţă solară şi generează cam aceleaşi porniri în rândul bărbaţilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.