Salonul Moto şi Accesorii SMA 2008

Deşi SMAEB 2008 a avut loc doar acum două luni, în acest an s-a dat startul primei ediţii a SMA, un salon moto doar al principalilor importatori. Un semn că motociclsmul în România este destul de important încât imaginea să primeze.

Deşi imaginile arată mai mult exemplarele pe două... picioare ale acestui salon moto, SMA 2008 a beneficiat de suficient de multe puncte de atracţie pentru cunoscătorii fenomenului moto.

Harley Davidson a adus în premieră la SMA 2008 modelul Cross Bone, lansat simultan în întreaga Europă. KTM a prezentat câteva noutăţi, dar şi motocicleta din campionatul mondial GP clasa 125 cmc, pilotată de Tomoyoshi Koyama. Nici Kawasaki nu a dezamăgit, având în stand, pe lângă vârfurile de gamă, şi motocicleta oficială de curse ce aleargă în campionatul naţional de motociclism viteză. Aprilia s-a lăudat cu RSV V4 Race Macihine, prima motocicletă de serie cu 215 CP, iar MV Augusta cu Brutale 1078R, cea mai frumoasă motocicletă la EICMA.

În total, au fost prezenţi peste 30 de expozanţi de renume, iar accentul nu a fost pus pe vânzări, ci pe promovarea imaginii în primul rând, ceea ce ne duce la concluzia că motociclismul se maturizează, în sfârşit, şi în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.