Simona din România şi Shelby asamblat la noi

Shelby Cobra Lego Style

Simona din România şi Shelby asamblat la noi Simona din România şi Shelby asamblat la noi

Pentru a defini cît mai bine identitatea romantică a acestei capodopere, am apelat la Simona - una dintre cele mai senzuale fete din arsenalul ProMotor.

Shelby Cobra nu este doar o piesă de colecţie, ci un roadster nou-nouţ, în stare perfect funcţională. Replica lui Shelby Cobra 427 (din 1965) a fost realizată în atelierele Custom Cars International. Tot ce vedeţi în poze constituie asamblarea componentelor dintr-un kit gen Lego.

În 7 luni de zile, Andrei şi echipa sa au montat pe şasiul tubular un motor aspirat V8 Ford 347, de 5.700cmc, care dezvoltă 420CP şi trimite punţii spate cuplul de 518Nm/5.500RPM. Maşina ajunge la 100km/h în 4,2 secunde, o performanţă străină multor producători actuali. Suspensiile montate sub caroseria din fibră de carbon sînt independente, iar pneurile faţă-spate au dimensiunile 225/60 R15, respectiv 255/60 R15.

Interiorul este îmbrăcat integral în piele şi respectă în proporţie de 99% originalul. Shelby Cobra cîntăreşte doar 980 kg, lăţimea ajunge la 1,78 m, iar în lungime măsoară 3,82 m. Cine este hotărît să achiziţioneze poate cel mai romantic automobil pur american, poate intra pe site-ul www.customcars.ro. Preţul este de 65.000 euro (fără TVA).

GALERIE FOTO SIMONA ŞI SHELBY

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.