TOP 10: cele mai frumoase hostesse de la Geneva 2012

ProMotor vă prezintă un Top 10 cu cele mai frumoase şi sexy hostesse care s-au făcut remarcate la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta.

TOP 10: cele mai frumoase hostesse de la Geneva 2012 TOP 10: cele mai frumoase hostesse de la Geneva 2012

La ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, producătorii auto mai că s-au bătut în cele mai elegante şi simpatice hostesse. Apariţia acestora printre atâtea premiere mondiale şi concepte auto nu a făcut decât să atragă şi mai multă lume la standuri. Cine a avut cel mai mare succes la public dintre acestea? Ei bine, iată-le în galeria multimedia pe cele care credem noi că nu au fost numai pe placul nostru ci şi pe cel vizitatorilor prezenţi la primul mare salon european din 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.