Un agent de vânzări face o demonstraţie INCREDIBILĂ: îşi pune GÂTUL între uşile maşinii. Ce urmează întrece imaginaţia - VIDEO

Bărbatul vrea să demostreze că maşina pe care o vinde nu îşi va închide automat uşile.

Un agent de vânzări face o demonstraţie INCREDIBILĂ: îşi pune GÂTUL între uşile maşinii. Ce urmează întrece imaginaţia - VIDEO Un agent de vânzări face o demonstraţie INCREDIBILĂ: îşi pune GÂTUL între uşile maşinii. Ce urmează întrece imaginaţia - VIDEO

Site-ul newsflare.com a publicat un clip video în care putem vedea până unde poate să ducă excesul de zel al agenţilor de vânzători de maşini. 

Bărbatul vrea să demostreze că maşina pe care o vinde nu îşi va închide automat uşile dacă un obiect apare în cale. Bărbatul îşi pune gâtul între uşă şi montatntul maşinii.

Ce a urmat puteţi vedea în cliul video postat pe site-ul newsflare.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.