Un model asiatic pozează alături de o supermaşină europeană. GALERIE FOTO

Un Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera întoarce capete oriunde s-ar afla, dar când pui şi un o fată (aproape) dezbrăcată lângă el, lucrurile stau mult mai bine.

Un model asiatic pozează alături de o supermaşină europeană. GALERIE FOTO Un model asiatic pozează alături de o supermaşină europeană. GALERIE FOTO

Bogaţii Chinei preferă maşinile scumpe, cu care să se poată lăuda în faţa prietenilor mai puţin bogaţi sau mai puţin pasionaţi de maşini. Şi, cum se întâmplă de multe ori, în jurul unei maşini scumpe se adună multe fete curioase.

În pictorialul de faţă, este vorba despre o singură fată, dar asta nu face ca lucrurile să fie mai plictisitoare, fiindcă modelul asiatic face o echipă destul de bună cu europeanul Lamborghini LP570-4 Superleggera.

Toate fotografiile, care au fost realizate în faţa Kurtuning Motor Sport Club Beijing, pot fi văzute în galeria foto a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.