Vezi cine a câştigat Miss Tuning World Bodensee 2012

O cheamă Frizzi şi e fericita câştigătoare a Miss Tuning World Bodensee 2012. Dar... crezi că a meritat să câştige? Vezi şi restul finalistelor şi decide tu cine trebuia sa fie Miss!

Vezi cine a câştigat Miss Tuning World Bodensee 2012 Vezi cine a câştigat Miss Tuning World Bodensee 2012

Considerat cel mai mare eveniment din lumea tuningului nu doar din Germania, ci chiar din Europa, Tuning World Bodensee 2012 este cunoscut şi pentru concursul Miss Tuning World - care, în 2012, a ajuns la a 10-a ediţie. Din cele peste 500 de pretendente, au fost selectate pentru finală 18 candidate.

18 finaliste pentru titlul de Miss Tuning World Bodensee 2012 si o Skoda Fabia Monte Carlo

După mai multe probe, câştigătoarea a fost desemnată tânăra de 22 de ani Frizzi Arnold, din Chemnitz. Noua Miss Tuning World urmează să fie subiectul noului Calendar Miss Tuning 2013, iar maşina pe care o va conduce un an de zile este un mode Skoda Fabia Monte Carlo. De asemenea, ea va participa la campania de mediatizare pentru ediţia din 2013 a acestei expoziţii, precum şi la numeroase alte evenimente în calitate de VIP.

Frizzi Arnold, castigatoarea Miss Tuning World Bodensee 2012

Dacă tânăra Frizzi a meritat pe deplin titlul de Miss, rămâne să vă daţi cu părerea voi:

VEZI GALERIA FOTO CU TOATE CELE 18 FINALISTE ŞI DECIDE CINE TREBUIA SĂ FIE MISS!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.