VIDEO: Cele mai sexy vedete se dezbracă în noul Calendar Pirelli 2012

Vedete precum Milla Jovovich şi Kate Moss au pozat nud în cea de a 39-a ediţie a celebrului Calendar Pirelli. Noi vă prezentăm cele 25 imagini dar şi un clip video de la making of-ul acestei publicaţii anuale extrem de apreciată de public.

Binecunoscuta actriţă Milla Jovovich alături de Kate Moss şi alte supermodele s-au dezbrăcat pentru noul Calendar Pirelli 2012, realizat de această dată, de fotograful Italian, Mario Sorrenti. Acesta a ales ca locaţie pentru shooting-ul foto, insula Corsica, pentru că are, după cum spune el, toate acele elemente de care are nevoie: stânci, păduri şi copaci.

În galeria multimedia veţi putea vedea toate cele 25 de imagini, dintre care 18 alb-negru şi 7 color, dar şi un clip video cu making of-ul calendarului Pirelli 2012.

VEZI AICI CALENDARUL PIRELLI 2012!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.