VIDEO: Două surori gemene, cei mai sexy piloţi din NASCAR

Le cheamă Angela şi Amber Cope şi sunt piloţi profesionişti în faimoasa competiţie americană de curse, NASCAR. Iată-le mai jos la şedinţa foto pentru o revistă dedicată bărbaţilor.

VIDEO: Două surori gemene, cei mai sexy piloţi din NASCAR VIDEO: Două surori gemene, cei mai sexy piloţi din NASCAR

Cele două surori voluptoase şi-au făcut debutul în motorsport atunci când au participat la Camping World Truck Series unde, au ocupat locurile 26 şi 30. Acum, la 28 ani, frumoasele surori vor să-i calce pe urmele primului pilot femeie din NASCAR, Danica Patrick, lăsându-se fotografiate în ipostaze sexy în revistele pentru bărbaţi.

Mai jos puteţi vedea un scurt clip video de la shooting-ul foto unde cele două surori au pozat în revista Maxim.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.