VIDEO: Fotomodel care ne dă lecţii de drift!

Despre Mellisa Grace nu putem spune că ne aprinde călcâiele sau imaginaţia ca un supermodel. Însă lucrurile se schimbă când vedem de ce e în stare pe pistă! VEZI CUM FACE DRIFTURI!

Fete sexy şi maşini puternice am mai văzut, deci v-aţi putea întreba ce ne-ar putea interesa la această Mellisa Grace, despre care nu putem spune că are pretenţii de supermodel. Poate, însă are pretenţii de pilot şi ne şi demonstrează acest lucru într-o sesiune de drifturi chiar la volanul unei maşini pregătite pentru aşa ceva. Vezi video mai jos:

Mellisa Grace - fotomodelul care face drifturi de pe tare.ro

Nu doar atât: se pare că Mellisa Grace e o adevărată pasionată a hergheliilor de cai putere. Mulţi cai putere - ne-o demonstrează din postura de pasager într-un Nissan GT-R dus până la 1.300 CP!

Mellisa Grace intr-un Nissan GT-R de 1300 CP de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.