Iulia Vîntur, prezentatoarea megashow-ului “Dansez pentru tine” şi crainica Ştirilor Pro Tv din weekend, a vrut de mică o maşină mare. Peştişorul Chevy i-a îndeplinit dorinţa şi i-a adus un SUV Captiva Sport.

Western Story Western Story

Iulia Vîntur a debutat la studiourile locale din Iaşi în rolul de corespondentă pentru ştirile Pro Tv Bucureşti, apoi s-a afirmat nu doar datorită senzualităţii rafinate, ci în special calităţilor de redactor şi crainică, simultan. În primul rînd, Iulia a fost delegată în Capitală să prezinte ştirile mondene din weekend între orele 8 şi 10 dimineaţă.

Experienţa acumulată, aura sa de divă şi uşurinţa de a-şi intra în rol au propulsat-o crainică alături de Ştefan Bănică Junior, în megashow-ul cu rezonanţă naţională, “Dansez pentru tine”. Acum, Iulia îşi împarte timpul între activităţile profesionale şi copilul teribil al muzicii româneşti, Marius Moga.

Nu intră în război cu rivalele de la alte posturi, ba chiar le respectă munca, îi plac bărbaţii puternici şi independenţi, dar şi maşinile. Iulia Vîntur a vrut de mică o maşină mare. Peştişorul Chevy i-a îndeplinit dorinţa şi i-a adus un SUV Captiva Sport.

Cînd te-ai urcat prima oară într-o maşină?
Cînd eram mică. Tatăl meu e pasionat, e şofer profesionist. Ţin minte că mă lua în braţele lui şi mă mai lăsa să schimb vitezele, să învîrt volanul... mă agitam cum puteam (rîde). Mi-am luat carnetul la 18 ani, dorindu-mi enorm să conduc. Şi, înainte de a o face legal, mă mai duceam pe la ţară, la bunică-mea, şi încercam tot felul de manevre prin curte.

Care a fost prima ta maşină?
Desigur, o Dacie. Cea veche a tatălui meu, pe care am înnebunit-o. Mi-a prins bine, chiar mi-am făcut mîna pe ea.

Ce maşini ai avut pînă acum?
Păi, vreo trei Volkswagen – Golf (2 şi 3) şi Passat –, Opel Vectra, Astra, iar acum am ales acest Chevrolet.

De ce trecerea la SUV?
Întotdeauna mi-am dorit un SUV. Îmi plac maşinile mari. Tatăl meu a avut un Volvo imens, nu mai ţin minte ce tip. Sînt mai confortabile, îţi oferă siguranţă şi priveşti totul de sus... asta însă în trafic, atenţie mare, nu şi în viaţa particulară (rîde). Captiva este o maşină frumoasă, dar nu de fiţe. Este utilă şi, important, e de ambe sexe. Chiar mi se potriveşte.

Ce apreciezi cel mai mult la SUV-ul tău?
În primul rînd, faptul că nu există drumuri imposibile pentru el. Am fost în destule locuri greu accesibile iarna asta şi nu s-a dat bătut niciodată. Ba chiar am urcat orice rampă, acoperită sau nu cu zăpadă, fără probleme.

Cum se comportă în mers?
Este dinamic, este un SUV sportiv, are 150 CP, se poartă extraordinar. Nu simţi nici o clipă că e greoi.



Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.