Gestul româncei a inspirat multe fete. Este INCREDIBIL Ce sunt dispuse să facă pentru o maşină - FOTO

O tânără de 18 ani îşi vinde ...

Gestul româncei a inspirat multe fete. Este INCREDIBIL Ce sunt dispuse să facă pentru o maşină - FOTO Gestul româncei a inspirat multe fete. Este INCREDIBIL Ce sunt dispuse să facă pentru o maşină - FOTO

O tânără de 18 ani îşi vinde virginitatea online după ce a fost "inspirată" de o altă femeie care a obţinut astfel 2 milioane de lire sterline. 

Pierderea virginităţii este un lucru special pentru orice persoana, iar acest lucru ar trebui să se petreacă atunci când apare persoana potrivită.

Dar Kim, de 18 ani, vrea să-şi vândă virginitatea pentru cel care oferă cel mai mult.

Studenta bruneta se tranzacţionează online, iar cu banii pe care îi va obţine vrea să-şi cumpăra o maşină şi un apartament.

Tânăra, care este pe jumătate austriacă şi jumătate germană, spune că a fost inspirată de tânăra româncă Aleexandra Khefren, care a s-a vândut pentru 2 milioane de lire sterline unui om de afaceri anonim din Hong Kong. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.