Păpuşile pentru adulţi ale viitorului - FOTO

Aceste păpuşi au capacitatea de a răspunde ...

Păpuşile pentru adulţi ale viitorului - FOTO Păpuşile pentru adulţi ale viitorului - FOTO

Expertul în robotică, David Levy, a prezis că în 2017 roboţii sexuali ar fi disponibili pentru a fi cumpăraţi pe piaţa de profil. Levy a mai spus că aceşti roboţi vor avea capacitatea de a vorbi şi de a răspunde la atingeri.

El a mai prezis că, până în 2050, sexul cu roboţii va deveni mai obişnuit decât raportul sexual dintre om şi om. El crede că progresele viitoare în domeniul roboţilor vor schimba industria jucăriilor sexuale.

În plus, Levy prezice că până în 2050, oamenii vor putea să se căsătorească cu roboţii pentru sex.

Aceste păpuşi vor avea capacitatea de a răspunde la atingere şi vor putea vorbi cu o voce sexy pentru a-l duce pe utilizator în starea de spirit potrivită momentului.

Ele vor avea, de asemenea, caracteristici de încălzire, astfel încât acestea se vor simţi calde la atingere. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.