Pericolul pe care îl ASCUNDE această imagine. Puţini oameni îl văd cu ochiul liber

Aceasta arată ca o fotografie obişnuită cu nişte plante ...

Pericolul pe care îl ASCUNDE această imagine. Puţini oameni îl văd cu ochiul liber Pericolul pe care îl ASCUNDE această imagine. Puţini oameni îl văd cu ochiul liber

Aceasta arată ca o fotografie obişnuită cu nişte plante, într-o curte. Se pot vedea două rezervoare de apă, şi frunzişul care acoperă pământul - dar asta nu e tot.

Undeva, în această grădină din Queensland, Australia, se află un şarpe neagru cu burtă roşie.

O organizaţie care se ocupă cu prinderea şerpilor a fost chemată să captureze şerpii din oraş, şi au postat o imagine a grădinii pe Facebook, cerându-i fanilor să spună locaţia perfect camuflată a animalului.

Unii utilizatori au reuşit să identifice corect speciile de şarpe şi locul lor incredibil unde erau ascuns.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.