Poliţistul a tras-o pe dreapta de două ori pe această femeie. Controlul CORPORAL este revoltător - VIDEO

O femeie pretinde că un ofiţer de Poliţie ...

Poliţistul a tras-o pe dreapta de două ori pe această femeie. Controlul CORPORAL este revoltător - VIDEO Poliţistul a tras-o pe dreapta de două ori pe această femeie. Controlul CORPORAL este revoltător - VIDEO

O femeie din Tennessee pretinde că un ofiţer de Poliţie a pipăit-o în timpul controlului de rutină, după ce a tras-o pe dreapta de două ori în aceeaşi zi. 

Patricia Aileen Wilson era în maşină împreună cu mama ei în august anul trecut, când ofiţerul a oprit-o pentru că nu purta centura de siguranţă.

Filmările făcute cu camera instalată pe maşină, şi înregistrările audio luate cu microfonul poliţistului, arată că intervenţia omului legii este cel puţin discutabilă. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.