Un nou stil vestimentar face furori prin cluburile din lume. Nu este iluzie optică! [VIDEO]

„Vestimentar” este mult spus...

Un nou stil vestimentar face furori prin cluburile din lume. Nu este iluzie optică! [VIDEO] Un nou stil vestimentar face furori prin cluburile din lume. Nu este iluzie optică! [VIDEO]

Un nou stil vestimetar face furori prin cluburile din străinătate. Dacă stăm să ne gândit „vestimentar” este mult spus, pentru că nu este vorba de haine ci despre bandă adezivă lipită pe corp. Atât de mici sunt zonele acoperite încât imaginaţia bărbaţilor o cam ia razna la vederea pozelor. Cât de raza? Iată imaginile: 

VIDEO

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.