VIDEO - Sara Jean Underwood - După cei vei vedea acest clip contul ei va fi la SEE FIRST

Modelul Sara Jean Underwood este născută în 1984 în Oregon. Sara este una dintre cele mai apreciate femei ...

O cheamă Sara Jean Underwood iar contul ei de Facebook este un veritabil paradis pentru cei care admiră frumosul. Postările ei au mii de like-uri şi share-uri.

În clipul de mai sus puteţi vedea cum se distrează ea în timpul liber.

Modelul Sara Jean Underwood este născută în 1984 în Oregon. Sara este una dintre cele mai apreciate femei din America, după ce a pozat goală în cea mai tare revistă pentru barbaţi din lume. În 2007 a fost aleasă Playmate of the Year in Statele Unite. Sara este model şi mai nou actriţa, ea a jucat deja în câteva filme pentru adolescenţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.