Preţuri Renault ZOE în România - cea mai accesibilă maşină electrică, de la 20.900 euro

... dar dacă Renault ZOE este achiziţionat prin programul ”Rabla 2015” şi beneficiază şi de noul ecotichet de 20.000 de lei pentru maşinile 100% electrice, preţul de bază coboară sub 15.000 de euro! Însă bateria nu este inclusă în preţul maşinii, ci se achiziţionează în cadrul unui abonament separat. Dar mai multe informaţii aflaţi în continuare.

Preţuri Renault ZOE în România - cea mai accesibilă maşină electrică, de la 20.900 euro Preţuri Renault ZOE în România - cea mai accesibilă maşină electrică, de la 20.900 euro

Noul Renault ZOE este, în sfârşit, lansat oficial şi în România. Versiunea de echipare de bază LIFE are un preţ de pornire de 20.900 de euro, iar cea superioară ZEN este afişată la 22.000 de euro.

Prin comparaţie, celelalte modele electrice în vânzare actualmente pe piaţa noastră sunt VW e-up! (peste 26.000 de euro), Mitsubishi i-MiEV (peste 32.000 de euro) sau KIA Soul EV (peste 37.000 de euro). Deci Renault ZOE devine cea mai ieftină maşină electrică pentru persoane în România.

Renault ZOE, maşina electrică personală cea mai accesibilă în România

 

Însă este o afirmaţie parţial adevărată, deoarece, spre deosebire de rivalii săi, preţul lui Renault ZOE nu include şi bateria. Aceasta este achiziţionată separat, în cadrul unui plan de abonamente, tarifele începând de la 79 euro/lună şi variind în funcţie de kilometrajul anual şi perioada contractuală.

Ca principiu, a cumpăra un Renault ZOE este similar cu a-ţi cumpăra un smartphone cu abonament: maşina are rolul smartphone-ului, în timp ce bateria este echivalentul sim-ului, fără de care nu poţi folosi smartphone-ul... În plus, depăşirea kilometrajului prestabilit prin contract duce la tarifarea fiecărui kilometru suplimentar, ca în cazul minutelor de la abonament.

Bateria lui ZOE se achiziţionează separat, în cadrul unui abonament care porneşte de la 79 euro/lună

 

Există, însă, şi o veste bună: Renault ZOE este eligibil atât pentru noul ecotichet de 20.000 de lei, pentru maşinile 100% electrice, dar şi pentru programul Rabla 2015 şi ecobonusurile acestuia. Aşa încât, prin cumularea tuturor acestor avantaje, preţul unui Renault ZOE coboară până la 14.200 de euro, ceea ce deja este o sumă extrem de tentantă, mai ales luând în calcul şi costurile foarte mici pentru alimentarea cu energie electrică.

Mai multe detalii despre preţurile bateriei, dotările standard şi opţionale şi datele tehnice ale noului Renault ZOE - pe Ecoprofit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.