Noul smartwatch Samsung Gear S2. Un device făcut pentru locul I

Autor: Marius Vișan 13 nov. 2015 ProMen

Samsung a anunţă lansarea pe piaţa din România a celui mai nou smartwatch: Gear S2. Acesta vine în două modele diferite, varianta clasică şi varianta sport, Gear S2 clasic, respectiv Gear S2. Gear S2 clasic are o brăţară neagră, din piele, în timp ce Gear S2 vine cu o brăţară simplă şi minimalistă.

Rama rotativă a ecranului reprezintă una din atracţiile principale pe care o introduce Gear S2. Această caracteristică plus interfaţa intuitivă permit o navigare uşoară prin funcţiile dispozitivului. Gear S2 beneficiază de sistemul de operare Samsung Tizen, susţinut de un procesor dual core de 1GHz.

Samsung Gear S2 are 11,4 mm grosime şi un design compact. Printre specificaţii mai enumerăm o memorie de stocare de 4 GB şi 512 RAM şi o baterie internă de 250 mAh care rezită două-trei zile în condiţii de utilizare standard.

Notificările de pe reţelele sociale, ale e-mailului sau ale calendarului, ştirile şi mesajele text pot fi accesate cu uşurinţă de către utilizatori. Conexiunile NFC, Bluetooth şi Wi-Fi le permit acestora să rămână conectaţi în permanenţă. În plus, bateria are o durată de viaţă considerabilă, iar smartwatch-ul se încarcă simplu, prin dispozitivul wireless, pentru o experienţă de utilizare mai confortabilă.

Mai mult, aplicaţiile de fitness şi de planificare ale activităţilor fizice sau a nutriţiei sunt mult mai uşor de urmărit şi de accesat, de pe noul Gear S2.

Pe lângă că poate primi diverse notificări odată conectat la smartphone, Gear S2 poate fi şi un dispozitiv pentru fitnes, acesta având şi o aplicaţie specială care monitorizează activitatea fizică, şi care îl avertizeză pe utilizator în cazul în care a stat prea mult jos.

Lista smartphone-urilor care sunt compatibile cu Gear S2 poate fi gasită aici 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide