Sportive Renault - test promotor.ro

Promotor a testat 3 coupe-uri Renault: Clio RS, Megane Coupe şi Laguna Coupe, toate echipate cu cele mai puternice motorizări disponibile pe piaţa noastră în acest moment.

Sportive Renault - test promotor.ro Sportive Renault - test promotor.ro

Coupe-ul a fost dintotdeauna un simbol al sportivităţii, îmbinându-se de multe ori cu stilul şi eleganţa pentru a crea adevărate opere de artă în materie de design. Promotor.ro a testat Renault Clio RS facelift, Renault Megane Coupe şi Renault Laguna Coupe, pentru a descoperi la ce capitole maşinile se ridică la nivelul foarte ridicat impus de designul exterior.

Urmăreşte zilele următoare testele promotor.ro cu cele trei modele Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.