Opel  Interviu - Bogdan Tudor şi Opel Insignia

V-aţi întrebat vreodate cine este vocea din spatele spoturilor Opel? Bogdan Tudor este cel pe care-l auzim în reclamele Opel, iar acum aflăm şi ce-l leagă de marca germană.

Interviu - Bogdan Tudor şi Opel Insignia Interviu - Bogdan Tudor şi Opel Insignia

Promotor.ro: Hai să facem cunoştinţă: O mică prezentareşi ce te leagă de Opel?

Bogdan Tudor: Am absolvit Conservatorul, amcântat în mare parte a tinereţiimele muzică clasică şi nu numai. Eprima mea meserie, să-i spun aşa. În ultimii ani am studiat şicanto clasic. Puţine legături cu ceea ce fac acum, adicăpublicitate. Şi aşa s-au adunat cam nouă ani de când activez înacest domeniu ca voice over.

Adică cel care pune vocea pe reclame radio tv. Mie mi se pareinteresant ! Un fel de semnătură pe brandul pentru care lucrezi şio ştachetă mai mult sau mai puţin ridicată în funcţie deposibilităţile fiecaruia. Evident îmi doresc să rămân cât mai"proaspăt" posibil în domeniu şi de ce nu cât mai mult timpapreciat.

Promotor.ro: De când eşti vocea din spoturile Opel?Înainte de asta aţi mai colaborat?

Bogdan Tudor: Am ajuns, probabil întâmplător,să lucrez pentru Opel, în urma unui casting de voce, ceva uzual înmunca asta. Pe parcurs oamenii cu care lucrez au prins încredere înmine şi aşa am reuşit să permanetizam legătura noastrăprofesională, şi cu timpul, emoţională. Sperăm să facem spoturi câtmai diverse, mai bune şi, de ce nu, mai inventive.

Promotor.ro: Când te-ai urcat prima oară la volanul unuiOpel?

Bogdan Tudor: Primul contact "real" cu Opelcoincide cu apariţia noului şi revoluţionarului, zic eu, modelInsignia cu motor de 2 litri benzină, turbo, tracţiune 4x4. Un buninceput. Atunci am condus pentru prima dată un Opel. A apărut şil-am şi condus! Norocos, nu? Nu e simplu să struneşti 220 CP!

Promotor.ro: Descrie în câteva cuvinte marca Opel. Ai unmodel preferat?

Bogdan Tudor: O decenţă în apariţie până nudemult, o calitate bună de fabricaţie, raport bun preţ-calitate. Uncumul de calităţi numai bun de pornit spre noua imagine de marcăOpel. Odată cu Insignia, maşinile Opel te şi emoţionează, tecaptivează.

Liniile fluide ce desenează caroseria până în spate spreprelungirea stopurilor, suprafeţele concave şi convexe, privită dinlateral, o masculinitate diferită şi foarte putină opulenţă mă facsă întorc capul pe strada spre ea de fiecare dată, fără excepţie.Sper să producă acelaşi efect multor români.

Cred ca se adresează unei clientele vechi şi noi deopotrivă.Celor care cumpărau Opel pentru fiabilitate decentă la un preţcumsecade, li se vor alătura cu siguranţă acei care văd viaţa ca peo provocare ,oameni activi, oameni noi, cu vise, care pun mai puţinpreţ pe opulenţă şi care vor o maşină care să-i reprezinte cuadevărat. Nici mai mult nici mai puţin!

Evident că sunt împotriva etalării opulenţei şi falsului "statussocial" cu maşini consacrate a caror nume pe mulţi îi subjuga, nuîi reprezintă. Îi depăşeşte evident la toate capitolele. Pare "ocursă inegală" sau chiar "ilegală" în multe cazuri. Şi da! Insigniapot spune că e preferata mea. Sper să nu mă audă iubita mea.

Promotor.ro: Cum ţi s-a părut testul cuinsignia?

Bogdan Tudor: Fantastic de cum m-am apropiat deea. O urmărisem pe stradă, în standurile de reclama din Mall-uri şim-a emoţionat din nou! (sper să nu pară aceste cuvinte preapompoase sau perfide şi prefăcute! O să încerc, promit, să lefolosesc mai puţin). De cum deschizi portiera simţi soliditateaconstrucţiei, designul remarcabil.

În interior, maşina avea piele neagra punctată cu scaune cususţinere laterală foarte bună, cu reglaje în adâncime, funcţii deaerisire în scaun, care la drumul lung făcut, a devenit chiarfoarte reconfortantă. O sumedenie de poziţii pemtru faruri deîntâlnire înainte, după colţ… şi altele care m-au cam surprins peparcurs.

Dar ceea ce o să te înnebunească este micul buton sport. Pe caredacă îl apeşi, bordul îşi schimbă lumina. Din blandul alb înroşu-furios. Iar schimbările, chiar şi în modul automat se fac laturaţii înalte! E fantastic!!

Pe serpentinele spre staţiunile montane, spre Predeal, nu îmiaduc aminte să mă fi depăşit cineva. Şi chiar am fost atent laasta. Şi am observat la tracţiunea 4x4 (pe care am descoperit-o totpeparcurs - simţ acut al observaţiei) că poţi să apeşi pedala, mis-a părut mie, nelimitat în curbăa! Nu ştiam că pot avea un stil decondus sportiv.

Credeam că nu îmi plac efectele astea. Dar, m-au înnebunitacceleraţiile avute. Mai vreeeeaaaauuu! Cred va viitorii clienţivor multumiţi de pachetul de calitate, tehnologie, forţă, imaginenouă, design şi emotie. Eu sunt!