Opel  Interviu - Bogdan Tudor şi Opel Insignia

V-aţi întrebat vreodate cine este vocea din spatele spoturilor Opel? Bogdan Tudor este cel pe care-l auzim în reclamele Opel, iar acum aflăm şi ce-l leagă de marca germană.

Interviu - Bogdan Tudor şi Opel Insignia Interviu - Bogdan Tudor şi Opel Insignia

Promotor.ro: Hai să facem cunoştinţă: O mică prezentare şi ce te leagă de Opel?

Bogdan Tudor: Am absolvit Conservatorul, am cântat în mare parte a tinereţiimele muzică clasică şi nu numai. E prima mea meserie, să-i spun aşa. În ultimii ani am studiat şi canto clasic. Puţine legături cu ceea ce fac acum, adică publicitate. Şi aşa s-au adunat cam nouă ani de când activez în acest domeniu ca voice over.

Adică cel care pune vocea pe reclame radio tv. Mie mi se pare interesant ! Un fel de semnătură pe brandul pentru care lucrezi şi o ştachetă mai mult sau mai puţin ridicată în funcţie de posibilităţile fiecaruia. Evident îmi doresc să rămân cât mai "proaspăt" posibil în domeniu şi de ce nu cât mai mult timp apreciat.

Promotor.ro: De când eşti vocea din spoturile Opel? Înainte de asta aţi mai colaborat?

Bogdan Tudor: Am ajuns, probabil întâmplător, să lucrez pentru Opel, în urma unui casting de voce, ceva uzual în munca asta. Pe parcurs oamenii cu care lucrez au prins încredere în mine şi aşa am reuşit să permanetizam legătura noastră profesională, şi cu timpul, emoţională. Sperăm să facem spoturi cât mai diverse, mai bune şi, de ce nu, mai inventive.

Promotor.ro: Când te-ai urcat prima oară la volanul unui Opel?

Bogdan Tudor: Primul contact "real" cu Opel coincide cu apariţia noului şi revoluţionarului, zic eu, model Insignia cu motor de 2 litri benzină, turbo, tracţiune 4x4. Un bun inceput. Atunci am condus pentru prima dată un Opel. A apărut şi l-am şi condus! Norocos, nu? Nu e simplu să struneşti 220 CP!

Promotor.ro: Descrie în câteva cuvinte marca Opel. Ai un model preferat?

Bogdan Tudor: O decenţă în apariţie până nu demult, o calitate bună de fabricaţie, raport bun preţ-calitate. Un cumul de calităţi numai bun de pornit spre noua imagine de marcă Opel. Odată cu Insignia, maşinile Opel te şi emoţionează, te captivează.

Liniile fluide ce desenează caroseria până în spate spre prelungirea stopurilor, suprafeţele concave şi convexe, privită din lateral, o masculinitate diferită şi foarte putină opulenţă mă fac să întorc capul pe strada spre ea de fiecare dată, fără excepţie. Sper să producă acelaşi efect multor români.

Cred ca se adresează unei clientele vechi şi noi deopotrivă. Celor care cumpărau Opel pentru fiabilitate decentă la un preţ cumsecade, li se vor alătura cu siguranţă acei care văd viaţa ca pe o provocare ,oameni activi, oameni noi, cu vise, care pun mai puţin preţ pe opulenţă şi care vor o maşină care să-i reprezinte cu adevărat. Nici mai mult nici mai puţin!

Evident că sunt împotriva etalării opulenţei şi falsului "status social" cu maşini consacrate a caror nume pe mulţi îi subjuga, nu îi reprezintă. Îi depăşeşte evident la toate capitolele. Pare "o cursă inegală" sau chiar "ilegală" în multe cazuri. Şi da! Insignia pot spune că e preferata mea. Sper să nu mă audă iubita mea.

Promotor.ro: Cum ţi s-a părut testul cu insignia?

Bogdan Tudor: Fantastic de cum m-am apropiat de ea. O urmărisem pe stradă, în standurile de reclama din Mall-uri şi m-a emoţionat din nou! (sper să nu pară aceste cuvinte prea pompoase sau perfide şi prefăcute! O să încerc, promit, să le folosesc mai puţin). De cum deschizi portiera simţi soliditatea construcţiei, designul remarcabil.

În interior, maşina avea piele neagra punctată cu scaune cu susţinere laterală foarte bună, cu reglaje în adâncime, funcţii de aerisire în scaun, care la drumul lung făcut, a devenit chiar foarte reconfortantă. O sumedenie de poziţii pemtru faruri de întâlnire înainte, după colţ… şi altele care m-au cam surprins pe parcurs.

Dar ceea ce o să te înnebunească este micul buton sport. Pe care dacă îl apeşi, bordul îşi schimbă lumina. Din blandul alb în roşu-furios. Iar schimbările, chiar şi în modul automat se fac la turaţii înalte! E fantastic!!

Pe serpentinele spre staţiunile montane, spre Predeal, nu îmi aduc aminte să mă fi depăşit cineva. Şi chiar am fost atent la asta. Şi am observat la tracţiunea 4x4 (pe care am descoperit-o tot peparcurs - simţ acut al observaţiei) că poţi să apeşi pedala, mi s-a părut mie, nelimitat în curbăa! Nu ştiam că pot avea un stil de condus sportiv.

Credeam că nu îmi plac efectele astea. Dar, m-au înnebunit acceleraţiile avute. Mai vreeeeaaaauuu! Cred va viitorii clienţi vor multumiţi de pachetul de calitate, tehnologie, forţă, imagine nouă, design şi emotie. Eu sunt!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.