Opel  Opel-ul tău pe Promotor.ro

Ai un OPEL şi vrei să ne arăţi cât de mândru eşti de el? Promotor.ro îţi dă acum ocazia să spui lumii întregi cât de mult îţi iubeşti maşina, cum o “alinţi” şi prin ce aventuri aţi trecut împreună.

Opel-ul tău pe Promotor.ro Opel-ul tău pe Promotor.ro

Traian Rachita, din Târgu Mureş, va lua acasă în perioada 17 - 20 decembrie un Opel Insignia, câştigat la concursul Opelul tău pe Promotor.ro.

Trimite-ne în perioada 30 noiembrie - 13 decembrie, prin intermediul formularului prezentat de mai jos, cât mai multe detalii despre Opel-ul tau şi poti lua acasă un Insignia în intervalul 17 - 20 decembrie. Materialul tău va fi moderat şi dacă va conţine un nivel suficient de informaţii va apărea în cel mai scurt timp direct pe Promotor.ro.

La final, articolul cu cele mai multe vizualizări va fi declarat câştigător, aşa că ai grijă să-ţi pui maşina pe Promotor.ro cât mai repede şi să trimiţi articolul la cât mai mulţi prieteni. Nu uita să-ţi verifici şi comentariile apărute, poate vei vrea să le răspunzi fanilor tăi.

Înainte de a completa formularul, avem o mică precizare: pozele nu trebuie să fie mai mari de 512 KB. Şi dacă vrei să vezi cum îţi poţi realiza jurnalul maşinii tale, vezi şi articolele deja prezente în categoria Maşina mea.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.