Renault  Interviu - Monica Anghel şi Renault Clio Estate

Cântăreaţă dar şi vedetă de televiziune, Monica Anghel este posesorul unui Renault Clio Estate

Interviu - Monica Anghel şi Renault Clio Estate Interviu - Monica Anghel şi Renault Clio Estate

1. De cand conduceti?

De vreo 10-12 ani.

2. Cum va înţelegeţi cu traficul din Bucureşti alături de Renault Clio Estate?
Foarte bine, mai ales pentru că plec de acasă la 6.30 şi mă întorc pe la 22.30, ore în care traficul nu este aglomerat, iar de când am acest Renault Clio Estate sunt extrem de fericită pentru că nu mi s-a întâmplat niciodată, să nu gasesc loc de parcare.

3. Renault Clio Estate are un portbagaj destul de mare. Cum profitaţi de el?
Am fost la Cerbul de Aur în toamna anului trecut, împreună cu o prietenă care, într-o perioadă de o săptămână, 2 femei au considerat că trebuie să ia cât mai multe haine. Aşa că am luat 2 geamantane pline care pe lângă acestea au mai încăput şi câteva punguţe şi chiar o pereche de cizme cu cutie cu tot. Deci, portbagajul a fost plin, şi destul de încăpător.

4. Aveţi tabieturi la volan?

Am obiceiul ca din când în când să folosesc rujul atunci când staţionez la semafor. Un ruj este foarte bun şi nu-mi lipseşte niciodată din maşină şi bineînţeles telefonul care-ţi oferă o plăcere de a vorbi datorită car-kit-ului instalat pe maşină.

5. Vă recunoaşte lumea în trafic? Şi dacă da, există vreun avantaj în ce priveşte statutul de vedetă?
Mă recunosc participanţii la trafic, ne facem cu mâna, ne zâmbim, ne urăm toate cele bune şi apoi ne vedem de drum.

6. V-aţi personaliza maşina?

N-aş adăuga nimic. De ce? Pentru că nu mă caracterizează. Cel mai important pentru mine este confortul, ceea ce îmi şi oferă Renault Clio Estate, mă duce unde am nevoie şi atât.

7. Ce stil de condus abordaţi?

Conduc civilizat. Nu sunt adepta stilului agresiv la volan.

8. Aveti vreo intamplare haioasa in trafic?

O singură dată mi s-a întâmplat, acum câţiva ani, să fac "pana prostului" alături de fostul meu soţ. Ne întorceam de la o cununie când, ajunşi la P-ţa Universităţii, maşina s-a oprit şi am fost nevoită şi chiar "pedepsită" de fostul meu soţ, care s-a urcat la volan în locul meu, să împing maşina până la prima benzinărie.

9. Ce surprize ne pregatiti din punct de vedere profesional?

Am reînceput emisiunea de dimineaţă de la Europa FM, vom reîncepe în curând emisiunea "În puii mei" de pe Antena 1 şi lucrez la un nou album.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.