Renault  Interviu - Monica Anghel şi Renault Clio Estate

Cântăreaţă dar şi vedetă de televiziune, Monica Anghel este posesorul unui Renault Clio Estate

Interviu - Monica Anghel şi Renault Clio Estate Interviu - Monica Anghel şi Renault Clio Estate

1. De cand conduceti?

De vreo 10-12 ani.

2. Cum va înţelegeţi cu traficul din Bucureşti alăturide Renault Clio Estate?
Foarte bine, mai ales pentru că plec de acasă la 6.30 şi mă întorcpe la 22.30, ore în care traficul nu este aglomerat, iar de când amacest Renault Clio Estate sunt extrem de fericită pentru că nu mis-a întâmplat niciodată, să nu gasesc loc de parcare.

3. Renault Clio Estate are un portbagaj destul de mare. Cumprofitaţi de el?
Am fost la Cerbul de Aur în toamna anului trecut, împreună cu oprietenă care, într-o perioadă de o săptămână, 2 femei auconsiderat că trebuie să ia cât mai multe haine. Aşa că am luat 2geamantane pline care pe lângă acestea au mai încăput şi câtevapunguţe şi chiar o pereche de cizme cu cutie cu tot. Deci,portbagajul a fost plin, şi destul de încăpător.

4. Aveţi tabieturi la volan?

Am obiceiul ca din când în când să folosesc rujul atunci cândstaţionez la semafor. Un ruj este foarte bun şi nu-mi lipseşteniciodată din maşină şi bineînţeles telefonul care-ţi oferă oplăcere de a vorbi datorită car-kit-ului instalat pe maşină.

5. Vă recunoaşte lumea în trafic? Şi dacă da, există vreunavantaj în ce priveşte statutul de vedetă?
Mă recunosc participanţii la trafic, ne facem cu mâna, ne zâmbim,ne urăm toate cele bune şi apoi ne vedem de drum.

6. V-aţi personaliza maşina?

N-aş adăuga nimic. De ce? Pentru că nu mă caracterizează. Celmai important pentru mine este confortul, ceea ce îmi şi oferăRenault Clio Estate, mă duce unde am nevoie şi atât.

7. Ce stil de condus abordaţi?

Conduc civilizat. Nu sunt adepta stilului agresiv la volan.

8. Aveti vreo intamplare haioasa in trafic?

O singură dată mi s-a întâmplat, acum câţiva ani, să fac "panaprostului" alături de fostul meu soţ. Ne întorceam de la o cununiecând, ajunşi la P-ţa Universităţii, maşina s-a oprit şi am fostnevoită şi chiar "pedepsită" de fostul meu soţ, care s-a urcat lavolan în locul meu, să împing maşina până la primabenzinărie.

9. Ce surprize ne pregatiti din punct de vedereprofesional?

Am reînceput emisiunea de dimineaţă de la Europa FM, vom reîncepeîn curând emisiunea "În puii mei" de pe Antena 1 şi lucrez la unnou album.