Săptămâna brandului Chevrolet - 100 de ani Chevrolet

Data de 3 noiembrie 1911 rămâne în istorie ca ziua de naştere a mărcii Chevrolet. ProMotor dedică această săptămână cunoscutului brand american, în care zilnic aflaţi câte ceva despre cele mai importante lucruri care definesc Chevrolet.

Săptămâna brandului Chevrolet - 100 de ani Chevrolet Săptămâna brandului Chevrolet - 100 de ani Chevrolet

Chevrolet s-a născut ca o combinaţie între pasiunea pentru motorsport şi spiritul inovativ ale lui Louis Chevrolet, pe de o parte, şi know-how-ul în afacerile auto şi ambiţiile magnatului William C. Durant, pe de altă parte. De 100 de ani încoace, brandul Chevrolet a devenit foarte cunoscut în toate colţurile lumii, dar şi un adevărat simbol al Americii.

Cu ocazia celebrării unui centenar de existenţă, această săptămână o dedicăm mărcii Chevrolet. În fiecare zi din săptămâna 14-20 noiembrie aflaţi lucruri importante şi interesante care stau la baza acestui nume: Chevrolet.

VEZI MAI JOS ZILELE DEDICATE SĂPTĂMÂNII BRANDULUI CHEVROLET

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.