Bucharest City Challenge 2008 – 23 aug. Dacia Logan Cup

Autor: Cosmin Iordache 23 aug. 2008 Alte sporturi

Cursa a început timid, participanţii preferând o strategie de tatonare în primul tur. Din păcate, primul steag a însemnat şi primul abanon, George Vintilă ramânând imobilizat pe grila de start, incident care a dus la întreuperea temporară a cursei.

După ieşirea Safety Car-ului, cei doi clasaţi pe locurile fruntaşe în calificări s-au detaşat de restul plutonului, evidenţiindu-se ca favoriţi. Gabriel Tiura, cel care a plecat din Pole Position şi a stabilit cel mai bun timp în antrenamente, a condus ostilităţile, timpul său fiind de 31:47. Al doilea clasat, Andrei Tentean, a parcurs cele 16 tururi în 31:56, reuşind să îşi îmbunătăţească poziţia de la start, locul 3. Olandezul Miki Willerbrand a ajuns, astfel, al treilea.

O cursă de execepţie a reuşit Cabral, clasându-se pe locul 13, după ce a recuperat patru poziţii. În timpul cursei s-a înregistrat o coliziune în virajul de dreapta dupa linia boxelor, acrosaj care l-a costat abandonul pe pilotul Cătălin Constantinescu. Cel mai rapid tur de pistă a durat 1 minut şi 50 de secunde şi îi aparţine celui care a ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, Gabriel Tiura.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide