BMW KERS – eletroşocuri şi foc

Autor: Victor Gavril 31 iul. 2008 Formula 1

BMW Sauber abia şi-a anunţat rolul de pionierat în dezvoltarea sistemelor hibrid şi au şi întampinat primele probleme cu sistemul KERS. Incidentul s-a produs marţi 22 iulie, când un mecanic al BMW a fost electrocutat şi aruncat la pământ in momentul in care a pus mâinile pe un monopost echipat cu KERS.

Incidentul a fost cauzat de disfuncţii ale proaspăt instalatului sistem hibrid KERS. Mecanicul a necesitat îngrijiri medicale rămânând cu arsuri uşoare pe mâini de la aceste teste. Conform noilor reglementări în domeniu, începând cu sezonul 2009 sistemele hibride vor putea fi introduse pe maşinile de Formula 1.

În urma acestui incident reprezentanţii BMW au anunţat că nu vor mai folosi sistemul KERS în următoarele trei zile de testare rămase.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide