Cască cu diamante pentru McLaren

Autor: Cosmin Iordache 16 mai 2008 Formula 1

Cască cu diamante pentru McLarenPentru a marca cei trei ani de parteneriat dintre Steinmetz, companie helvetă ce activează în industria diamantelor, şi McLaren, elveţienii au hotărăt să aducă un pic de strălucire în motorsport aplicând diamante pe căştile piloţilor Lewis Hamilton şi Heikki Kovalainen.

Opera de artă este compusă din sute de diamante, reprezentând logoul bijutierilor dispus pe partea laterală şi autograful piloţilor, de dimensiuni considerabile, aplicat în partea superioară a elementului de siguranţă. Lewis Hamilton s-a arătat foarte încântat de noile podoabe spunând că de abia aşteaptă Grand Prix-ul de la Monaco pentru a îşi etala bijuteriile pe circuitul bogaţilor. Şi Kovalainen speră ca diamantele să le poartă noroc şi să le aducă strălucirea de care au nevoie în cursele următoare.

Steinmetz a mai colaborat în trecut cu Jaguar, în 2004 "nasul" monoposturilor fiind încrustat cu pietre preţioase, iar în 2005 la semnarea cu McLaren, Raikkonen a avut cel mai valoros volan, ornat de asemenea cu diamante.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide