Raliul Finlandei 2008

Autor: Dragoş Băltăţeanu 29 iul. 2008 Raliuri
Raliul Finlandei 2008

Pilotul Citroen se află la trei puncte în spatele liderului Mikko Hirvonen de la Ford înainte de cursa din acest weekend.

“Nu am câştigat niciodata în Finlanda şi este unul din obiectivele mele pentru 2008,” a declarat Loeb. “Însă, deşi îmi doresc foarte tare o victorie pe macadamul finlandez, nu îmi voi asuma riscuri inutile.

Diferenţa dintre mine şi Mikko este de doar trei punte aşa că nu îmi permit să fac greşeli. Este extrem de uşor să greşeşti în pădure iar copacii sunt foarte aproape de marginea drumului.” a concluzionat francezul.

Citroen nu a câştigat niciodată în Finlanda, un raliu care este de obicei dominat de piloţii nordici. Singurii piloţii care au câştigat aici şi nu s-au născut în ţările scandinave sunt francezul Didier Auriol şi spaniolul Carlos Sainz.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide