Raliul Sibiului Pirelli 2008 la final

Autor: Victor Gavril 21 iul. 2008 Raliuri

Raliul Sibiului Pirelli 2008Ediţia a V-a a Raliului Sibiuliu Pirelli desfăşurată anul acesta intre 17-19 iulie s-a încheiat după cei 400 de km parcurşi de echipe în cele 2 zile în care rezistenţa maşinilor  a fost pusă la grea încercare. Cele 11 probe speciale au provocat schimbări în clasament pe parcursul celor 2 zile. Dacă la finalul primelor 3 probe desfăşurate în prima zi pe locul I se aflau David Claudiu şi Beldie Mihaela la finalul competiţiei aceştia au ocupat doar locul 2. Locul 3 a fost câştigat de cuplu maghiar de piloţi Gergo  Szabo şi Zoltan Kohler.

Piloţii au avut de înfruntat o vreme a extremelor, soarele torid făcându-şi apariţia în prima parte a competiţiei, pentru ca în partea a doua o ploaie mocănească să testeze rezistenţa echipelor. Deşi o porţiune de coborâre în noapte a fost desfiinţată conform noilor norme ale FRAS (Federaţia Română de Automobilism Sportiv), traseul a fost la fel de dificil ca şi în alţi ani, până la finalul competiţiei fiind înregistrate mai multe abandonuri.

Marisca Bogdan/Itu SebastianRaliul de anul acesta a însemnat victorie pentru echipele: Hiparion I  din care au făcut parte şi finalndezii Jarkko-Mikko concurând cu un Mitsubishi EVO 9 (locul I) , Napoca R.T.Silver (locul II) şi Napoca R.T.Red (locul III). Din cele 45 de echipe care au luat startul doar 20 au trecut linia de sosire.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide