Accident grav în Campionatul Lamborghini Super Trofeo

În weekend-ul trecut (21-23 mai) un pilot din Campionatul Lamborghini Super Trofeo era să-şi piardă viaţa... din cauza ofiţerilor de securitate.

Pe circuitul de la Brno, Cehia, în timpul cursei din calendarul Campionatul Lamborghini Super Trofeo, Giorgio Bartocci pierde controlul maşinii, izbeşte violent zidul de protecţie şi maşina izbucneşte în flăcări. Până aici nu pare nimic spectaculos, ţinând cont de standardele de securitate de pe circuitele de viteză. În mod normal focul ar fi fost stins în câtea secunde, pilotul at fi fost scos din epavă.

În acest caz, din păcate, cele căteva secunde s-au transformat în câteva minute. Ofiţerii de securitate au ieşit prompt, dar au utilizat, iniţial, niste instinctoare incapabile să stingă flăcările. Pilotul a fost scos din maşină după apoape un minut, suferind arsuri pe 40% din suprafaţa corpului. În urma unui comunicat oficial se pare că starea pilotului este stabilă şi se află în afară oricărui pericol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.