Accident spectaculos în Australian V8 Supercar

Spectaculos şi nu tragic pentru că ambii piloţi implicaţi au scăpat doar cu leziuni minore. Doar Karl Reindler a ajuns la spital cu arsuri minore pe mâini şi faţă.

Oricât s-ar investi în siguranţa bolizilor de competiţie, realitatea are puterea de a surprinde neplăcut. Dovadă şi accidentul din ultima etapă din campionatul australian V8 Supercar. Karl Reindler la volanul unui Holden Commodore a calat motorul în momentul startului. A fost evitat de piloţii din spate însă nu şi de Steve Owen. În momentul impactului bolidul pilotat de Steve deja ajunsese la aproximativ 150 km/h. Impactul a fost atât de puternic încât a provocat explozia rezervorului. Karl Reindler a reuşit să iasă din bolidul său fără ajutor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.