Accident spectaculos în Formula Truck

În ultima etapă din Formula Truck ţinută pe circuitul Interlagos din Brazilia spectatorii au putut vedea pe viu o decapitare între camioane.

Accidentul a pornit de la faptul că Bruno Junquiera a rămas fără frâne în viraj şi s-a năpustit efectiv asupra camionului pilotat de Diumar Bueno în turul cu numărul patru. Ce a urmat se poate observa în clip, din coliziunea de categorie grea cabina lui Bueno fiind pur şi simplu detaşată de şasiul camionului Volvo, care, la fel ca un animal sacrificat dându-şi ultima suflare, continua să se deplaseze pe pistă.

Din fericire Diumar a ieşit pe propriile picioare din teribilul accident, iar cel care a avut mai mult de suferit a fost Junqueira. Pilotul care a participat în trecut şi în Formula rămânând blocat între fiarele contorsionate ale camionului său Ford şi având câteva contuzii, care au necesitat o vizită la spital. Cursa a fost întreruptă după accidentul de proporţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.