Accident spectaculos în Seat Leon Eurocup

Celebrul circuit Brands Hatch din Marea Britanie a fost scena unui teribil accident în care un Seat Leon a făcut cât se poate de brutal cunoştinţă cu decorul.

Cea mai recentă etapă Seat Leon Eurocup a ajuns să fie un subiect amplu tratat de presă nu pentru importanţa cursei, ci pentru că în turul al şaptelea, s-a produs unul dintre acele accidente care sigur îşi va face intrarea în colajele video cu accidente pentru o lungă perioadă de acum încolo. Deşi accidentul a fost cât se poate de spectaculos şi viaţa pilotului şi a comisarilor de cursă a fost pusă în serios în pericol, toţi au scăpat nevătămaţi.

Incidentul a pornit de la coliziunea dintre Beirao şi Carvalho, ultimul pierzând controlul şi înfigându-se în parapet, rezultând astfel într-un salt spectaculos dincolo de zona de protecţie în cea în care se aflau comisarii şi spectatorii. Deşi nu sunt foarte puternice modelele din Leon Eurocup, dezvoltând 301 CP, se pare că accidentele fac parte din farmecul curselor anul trecut la Hockenheim desfăşurându-se un accident similar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.