Accident spectaculos în Seat Leon Eurocup

Celebrul circuit Brands Hatch din Marea Britanie a fost scena unui teribil accident în care un Seat Leon a făcut cât se poate de brutal cunoştinţă cu decorul.

Cea mai recentă etapă Seat Leon Eurocup a ajuns să fie unsubiect amplu tratat de presă nu pentru importanţa cursei, cipentru că în turul al şaptelea, s-a produs unul dintre aceleaccidente care sigur îşi va face intrarea în colajele video cuaccidente pentru o lungă perioadă de acum încolo. Deşi accidentul afost cât se poate de spectaculos şi viaţa pilotului şi acomisarilor de cursă a fost pusă în serios în pericol, toţi auscăpat nevătămaţi.

Incidentul apornit de la coliziunea dintre Beirao şi Carvalho, ultimul pierzândcontrolul şi înfigându-se în parapet, rezultând astfel într-un saltspectaculos dincolo de zona de protecţie în cea în care se aflaucomisarii şi spectatorii. Deşi nu sunt foarte puternice modeleledin Leon Eurocup, dezvoltând 301 CP, se pare că accidentele facparte din farmecul curselor anul trecut la Hockenheimdesfăşurându-se un accident similar.