Antrenament înainte de Raliul Faraonilor

Autor: Dan Vache 26 aug. 2011 Alte sporturi

După o pauză de aproape două luni, echipajul Costel Casuneanu/Maurilio Zani va lua startul în Hungarian Baja, etapa inclusă în premieră in calendarul Cupei Mondiale de Rally Raid. Pe lista de start în Hungarian Baja 2011 sunt 44 de echipaje la clasa auto şi 30 la clasa moto şi quad, competiţia fiind una dintre cele mai importante din această zonă.

„A fost o pauza lunga de la ultima cursa pana acum si cel mai important este sa ne intram in ritm cat mai repede. Masina este pregatita si sunt sigur ca va fi un antrenament util inaintea marii provocari din acest an – Raliul Faraonilor”, a spus Costel Casuneanu, inaintea plecarii spre Ungaria.

Dupa ce a terminat Baja Spania pe locul 6, prima etapă de cupa mondială la care a luat startul în 2011, echipajul X Riders şi-a propus ca etapa din Ungaria, a cincea din calendarul competiţional al Cupei Mondiale, să fie doar cursa de antrenament pentru Raliul Faraonilor.

Ediţia din 2011 a Hungarian Baja a început joi, 25 august, cu o sesiune de teste, astăzi fiind programată super speciala, cu o lungime de 5,5 kilometri, care se desfăşoară pe drumuri forestiere. Sâmbătă şi duminică sunt programate alte 7 probe speciale, în jurul oraşului Gyor, pe un traseu ceva mai scurt decât cel propus iniţial de organizatori din cauza ploilor căzute în ultima perioadă în regiune. „Majoritatea probelor sunt pe pământ bătătorit şi iarbă. Este o etapă foarte dificilă şi sper să nu plouă pentru că atunci traseul devine foarte, foarte alunecos. Sunt sigur că ne vom intra repede în ritm şi cred că vom obţine un rezultat bun în această cursă”, a spus si Maurilio Zani, copilotul echipajului X Riders.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide