Aston Martin DBRS9 cu biocombustibil

Primul Aston Martin DBRS9 propulsat cu bioetanol a câştigat ultima cursă de British GT, desfăşurată pe 3 iunie pe circuitul de la Snetterton.

Aston Martin DBRS9 cu biocombustibil Aston Martin DBRS9 cu biocombustibil
"Maşina a fost competitivă pe parcusul sezonului, drept dovadă stau cele două pole position-uri, iar acum este lider-ul clasamentului. Acestea dovedesc că maşina este la fel de competitivă, chiar dacă este alimentată cu bio-combustibil" a declarat Lord Drayson, unul din piloţii echipei Barwell Motorsport. În afară de modificările necesare oricărei maşini de curse cu pretenţii, a mai fost modificată şi unitatea de control a motorului (ECU), pentru a se mula parametrilor daţi de combustibilul alternativ.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.