Aston Martin Vantage GT2

Aston Martin va participa în cursele de anduranţă de 24 de ore cu noul model Aston Martin Vantage GT2, care poate funcţiona şi cu bioetanol E85.

Aston Martin Vantage GT2 Aston Martin Vantage GT2
Aston Martin Vantage GT2Noua maşină va debuta la Barcelona, pe 5 aprilie, în Le Mans Series, sub patronajul echipei James Watts Automotive. Acum, Aston Martin acoperă toate cele patru categorii ale curselor de anduranţă, de la GT1 până la GT4.

În urma experienţei cu Aston Martin DBRS9, Aston Martin Racing a dezvoltat un nou propulsor racing, care funcţionează cu bioetanol E85, înscriindu-se în trendul ecologic care devine din ce în ce mai vizibil, mai ales în American Le Mans Series.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.