Audi R8 - Safety Car în DTM

Direct de pe circuitul de la Le Mans, unde a îndeplinit acelaşi rol, Audi R8 debutează şi în campionatul german DTM ca safety-car.

Audi R8 - Safety Car în DTM Audi R8 - Safety Car în DTM

Audi R8Aşa cum era de aşteptat de la un supercar de asemenea talie, modificările ce au trebuit facute la versiunea de serie au fost minime, Werner Frowein, manager Quattro, laudând modelul: "Nu au fost totuşi nevoie de multe modificări, pentru că noul R8 deţine genomul unui maşini sport perfecte."

Două exemplare vor fi disponibile, unul ca Safety Car şi celălalt drept taxi de cursă, debutul urmând a avea loc la Norisring Speed Weekend.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.