Bruno Senna a lovit un câine

Bruno Senna a fost implicat în unul dintre cele mai bizare accidente văzute pe un circuit. Nepotul legendarului campion Ayrton Senna a lovit un câine vagabond în cadrul cursei GP2 disputate pe circuitul de la Istanbul.

Doi câini vagabonzi au reuşit să scape pe pistă în cadrul cursei de GP2. Unul din ei a reuşit să fugă dar al doilea a fost evitat la limită de liderul clasamentului Giorgio Pantano, dar a fost lovit în plin de monopostul lui Bruno Senna.

Brazilianul se afla în acel moment pe locul şase în cursa de 23 de tururi. Impactul a distrus suspensia faţă a monopostului lui Senna, obligându-l pe acesta să iasă din cursă.

Pilotul de 24 de ani membru al echipei iSport International nu a fost deloc încântat de incident fiind extrem de furios după retragerea la boxe.

Organizatorii turci ai cursei vor trebui să răspundă acum în faţa lui Bernie Ecclestone care va amenda cu siguranţă greşeala. Cursa de GP2 a fost câştigată de francezul Romain Grosjean, iar italianul Giorgio Pantano rămâne lider în clasamentul general.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.