Bucharest City Challenge 2008 - 23 aug. FIA GT

FIA GT, ce mai aşteptată competiţie din cadrul Bucharest City Challenge a oferit un adevărat spectacol, în care vioara întâi a fost echipa Phoenix cu cele două modele Corvette.

Bucharest City Challenge 2008 -  23 aug. FIA GT Bucharest City Challenge 2008 - 23 aug. FIA GT

Cele două echipaje ale team-ului echipei Phoenix au oferit o adevărată lecţie de pilotaj, reuşind să treacă linia de sosire umăr la umăr, dar la un ecart colosal de 22 de secunde faţă de al treilea clasat. Marcel Fassler - Jean-Denis Deletraz şi Hezemans - Gollin au fost pur şi simplu de neoprit, conducând plutonul încă de la start.

Cronometrul a arătat 1 oră şi 47 de secunde pentru învingători şi 1 ora şi 48 de secunde pentru secunzi Cu fiecare tur, în cel mai pur ritm de V8 american, cele două Corvette C6R şi-au construit un avans considerabil, reuşind să pună o distanţă de aproape o treime de minut în 46 de tururi faţă de următorul clasat.

Duo-ul Andrea Bertolini - Marcel Bartels, al treilea clasat şi văzut drept favorit, nu a reuşit să ţină pasul în Maserati MC12. La clasa GT2 echipajul Bell - Kirklady s-a clasat fruntaş cu un timp de o 1 oră 1 minut şi 13 secunde, faţă de triumfătorii absoluţi situîndu-se cu un tur întîrziere. Cel mai rapid tur de pistă a aparţinut lui Marcel Fassler, care în lup-ul cu numărul şase a parcurs cei 3 kilometri ai circuitului stradal în 1 minut 16 secunde şi 68 de sutimi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.