Bucharest City Challenge 2008 – 23 aug. FIA GT

Autor: Cosmin Iordache 23 aug. 2008 Alte sporturi

Cele două echipaje ale team-ului echipei Phoenix au oferit o adevărată lecţie de pilotaj, reuşind să treacă linia de sosire umăr la umăr, dar la un ecart colosal de 22 de secunde faţă de al treilea clasat. Marcel Fassler – Jean-Denis Deletraz şi Hezemans – Gollin au fost pur şi simplu de neoprit, conducând plutonul încă de la start.

Cronometrul a arătat 1 oră şi 47 de secunde pentru învingători şi 1 ora şi 48 de secunde pentru secunzi Cu fiecare tur, în cel mai pur ritm de V8 american, cele două Corvette C6R şi-au construit un avans considerabil, reuşind să pună o distanţă de aproape o treime de minut în 46 de tururi faţă de următorul clasat.

Duo-ul Andrea Bertolini – Marcel Bartels, al treilea clasat şi văzut drept favorit, nu a reuşit să ţină pasul în Maserati MC12. La clasa GT2 echipajul Bell – Kirklady s-a clasat fruntaş cu un timp de o 1 oră 1 minut şi 13 secunde, faţă de triumfătorii absoluţi situîndu-se cu un tur întîrziere. Cel mai rapid tur de pistă a aparţinut lui Marcel Fassler, care în lup-ul cu numărul şase a parcurs cei 3 kilometri ai circuitului stradal în 1 minut 16 secunde şi 68 de sutimi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide