Bucharest City Challenge 2008

Pe data de 22 – 24 august 2008, Campionatul FIA GT va ajunge din nou pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului.

Bucharest City Challenge 2008 Bucharest City Challenge 2008
Actuala ediţie a Campionatului FIA GT va debuta în weekend-ul 18 – 20 aprilie pe circuitul de la Silverstone, în Marea Britanie. In calendarul competitional mai sunt incluse două etape în Italia, în lunile mai şi iunie, o etapă în Germania (iulie), două etape în Belgia (august, octombrie), o etapă în Cehia (septembrie), o etapă în Franţa (octombrie) şi o etapă în Argentina (noiembrie). Etapa de la Bucuresti, care se va desfăşura la fel ca şi anul trecut pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, este programată în perioada 22 – 24 august 2008.

Pe grila de start a circuitului de la Silverstone se vor alinia, în acest sfârşit de săptămână, bolizi în valoare de aproape 60 milioane de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.