Bucharest City Challenge – a doua ediţie

În perioada 22-24 august 2008 va avea loc cea de a doua ediţie a Bucharest City Challenge pe acelaşi traseu de anul trecut. În jurul Casei Poporului vor putea fi urmărite competiţiile FIA GT 1 şi 2, British Formula 3 şi Dacia Logan Cup.

Bucharest City Challenge – a doua ediţie Bucharest City Challenge – a doua ediţie

Biletele pentru ultima zi vor costa între 40 şi 115 lei şi vor putea fi procurate din reţeaua de magazine Diverta, precum şi de pe internet, la adresele: www.bilete.ro şi www.ticket.ro.

În paralel cu întrecerea, în Parcul Izvor va avea loc Sport & Tuning Car Exhibition, unde vor fi expuse trei maşini al căror preţ este de un milion de euro.

În cadrul Bucharest City Challenge va fi demarată şi campania „We are looking for drivers“, care constă în participarea la Dacia Logan Cup, alături de Roxana Ciuhulescu, Cabral şi George Vintilă. Candidaţii pentru unul din cele două locuri de pilot trebuie să aibă minimum 20 de ani, carnet de doi ani şi să nu fi fost implicat într-un accident de circulaţie. Doritorii se pot înscrie pe site-ul www.prosport.ro, în perioada 14 iulie - 3 august.

mai multe pe www.prosport.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.