Chevrolet se îndreaptă spre titlul final în WTCC 2010

Cu două etape înainte de finalul competiţiei WTCC 2010, Chevrolet deţine primul loc în clasamentul producătorilor şi de asemenea primul loc în clasamentul piloţilor, Yvan Muller obţinând rezultate extraordinare la volanul modelului Cruze WTCC pe parcursul acestui an competiţional.

Chevrolet se îndreaptă spre titlul final în WTCC 2010 Chevrolet se îndreaptă spre titlul final în WTCC 2010

În competiţia dedicată turismelor, WTCC 2010, modelul de curse Chevrolet Cruze WTCC a făcut, în acest an, o figură foarte bună. Cu doar două runde înainte de finalul sezonului, Chevrolet deţine titlul constructorilor, iar pilotul Chevrolet, Yvan Muller, pe cel al piloţilor.

Prin urmare, ultimele două curse WTCC 2010, din Japonia şi Macau, trebuie să fie pregătite fără greşeală pentru ca echipa Chevrolet să demonstreze superioritatea tehnică în această competiţie.

Cu doua runde inainte de finalul competitiei, Chevrolet detine titlul la constructori si piloti

Cei doi piloţi, Rob Huff şi Yvan Muller, au realizat de curând un test intensiv de trei zile pe pista de la Jerez, pentru punerea la punct a maşinilor de curse Chevrolet Cruze, pentru condiţiile speciale de pe circuitele din Japonia şi Macau - accentul a fost pus îndeosebi pe reglajele sistemului de frânare.

În paralel, Huff şi Muller au realizat teste de circuit în premieră cu modelul de curse Chevrolet Cruze WTCC 2011, echipat cu noul motor turbo de 1,6 litri. Testele intensive au însumat mai mult de 1.000 km, iar cei doi piloţi se declară încântaţi de performanţele şi răspunsul noului propulsor. Acesta urmează să primească îmbunătăţiri în săptămânile care urmează, dar se anunţă de pe acum unul dintre aşii din mânecă pentru echipa Chevrolet în sezonul următor WTCC.

Deocamdată, atât echipa tehnică, dar şi piloţii sunt încrezători în şansele pe care le au în ultimele două etape din acest sezon WTCC.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.