Circuitul de la Montreal a fost modificat

Organizatorii Marelui Premiu al Canadei au efectuat modificări ale circuitului în zona unde Rober Kubica a suferit spectaculosul accident de anul trecut.

Circuitul de la Montreal a fost modificat Circuitul de la Montreal a fost modificat

Pilotul polonez de la BMW a percutat un zid după ce a pierdut eleronul faţă într-un acroşaj cu Jarno Trulli. După o serie de tonouri în care masina a fost practic dezintegrată, Kubica avea să fie scos inconştient de medici din rămăşiţele monopostului. Din fericire, polonezul nu a suferit nici o traumă majoră.

Modificările aduse circuitului au constat în mutarea zidului mai aproape de circuit pentru a limita unghiul de impact în cazul în care un accident similar s-ar întampla. În plus, plasele care nu permit resturilor rezultate din accidente să pătrundă în zona tribunelor au fost înbunătăţite.

Robert Kubica a declarat că nu se simte emoţionat datorită întoarcerii pe circuitul unde a suferit acest accident spectaculos: “Ca la orice Mare Premiu voi încerca să pilotez cât pot de bine. Nu am avut probleme emoţionale nici anul trecut după accident, nu am nici acum,” a spus pilotul polonez de la BMW.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.