Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Producătorul german reuşeşte un nou hat-trick, impunându-se în faţa echipei Peugeot, ce s-a dovedit un adversar redutabil.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans Cursa de 24 de ore de la Le Mans
Supremaţia motoarelor diesel în Le mans este deja un fapt de necontestat. Astfel că Peugeot a venit cu o maşină adaptată perfect noilor condiţii, dar care din pacate, a fost reglată neinspirat. În ciuda faptului că a dominat prima jumătate de cursă, bolidul francez, condus de echipa de piloţi Gene-Minassian-Villeneuve, a fost surprins de ploaie şi a trebuit să intre la boxe pentru o reconfigurare totală conformă cu noile condiţii de drum.

În schimb, Audi-ul TDI cu numărul de concurs 2 compus din echipajul Capello-Kristensen şi McNish, a adoptat o configuraţie mixtă, capabilă să ruleze şi pe uscat şi pe ploaie, astfel încât nu a mai fost necesar timpul de reglare la boxe, lucru ce s-a dovedit decisiv. Rezultatul a fost astfel previzibil: bolidul german a trecut linia de sosire cu aproape un tur în faţa maşinii Peugeot.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.