Dakar 2009 - victime printre români

Cea de-a doua etapă a Raliului Dakar 2009 nu a fost una fericită pentru români, doi dintre cei trei participanţi fiind nevoiţi să abandoneze din cauza accidentărilor.

Dakar 2009 - victime printre români Dakar 2009 - victime printre români

Emanuel Gyenes, pilotul român al echipei Vectra Racing Team, a căzut într-o groapă nesemnalizată pe road book şi a suferit accidentări destul de grave la braţul stâng. În urma investigaţiei medicale, Gyenes a trebuit să renunţe la participarea sa la Raliul Dakar.

În prima etapă din America de Sud a Dakar-ului, proba specială s-a desfăşurat într-o zonă cu foarte mult praf, iar într-un viraj foarte strâns fără vizibilitate din cauza prafului ridicat de ceilalţi concurenţi, Marcel Butuză a căzut. În urma acestui incident, Butuză s-a ales cu o coasta ruptă şi a trebuit să se declare învins, conform MEDIAFAX.

Singurul român rămas în cursa în Raliul Dakar este Romeo Duicu. Duicu se află în prezent pe poziţia 82, la clasa moto, din a doua etapă a Raliului desfăşurat în America de Sud.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.