Formula 2 Marrakech – Ricardo Texeira accident

Ricardo Texeira se poate lăuda că are pile acolo sus, fiind protagonistul unui accident care a implicat un salt în aer de 50 de metri şi o aterizare demnă de proba de gimnastică la sol.

Cea de-a doua cursă din Marrakech a fost marcată de un accident pe cât de spectaculos pe atât de periculos, dar din care nimeni nu a fost rănit. Ricardo Texeira este cascadorul fără voie a unei scene care pare mai degrabă desprinsă dintr-o demonstraţie cu avioane decât dintr-o cursă de monoposturi.

După cum chiar angolezul declară pentru siteul oficial al competiţiei, a intrat în monopostul lui Ivan Samarin după care tot ce a văzut a fost "cer, pământ, cer, maşini" totul desfăşurat cu încetinitorul. Din fericire şi cu mult noroc, Texeira nu a suferit nici un fel de leziune şi atunci când maşina sa a luat foc a putut să îşi scoată centura şi să părăsească pe propriile picioare monopostul incandescent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.